Anja van Blokland

moeder van Mitch, Swen en Demi

"Onze zoon is in groep 4 op de Julianaschool gekomen. Dat was in het begin niet gemakkelijk voor hem. Maar hij is goed opgevangen door zowel de kinderen als de leraren. Hij heeft het nu naar zijn zin en gaat met plezier naar school.
We vinden de sfeer op school prettig en ook in de klas wordt er leuk samengewerkt. De kinderen hebben over het algemeen respect voor elkaar en voor de leraren. De begeleiding op deze school ervaren wij als heel goed. Of je kind nu wel of niet goed kan leren, de leerkrachten kijken naar wat het beste is voor je kind."

Rob Strubbe

vader van Jente, Maren en Ties

"Bij onze zoektocht naar een goede school voor onze kinderen vonden wij belangrijk dat de kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Een plek waar ruimte is om alle drie met hun eigen karakters te groeien. Dat past bij onze opvoeding. Na een aantal jaren op deze school vinden we dat het team hier goed in slaagt. Maar nog belangrijker, onze kinderen gaan iedere dag met plezier naar school en worden echt als uniek persoon gezien!”

Anne-Els Barneveld

moeder van Hanna, Willem en Pieter

"De Julianaschool betekent voor ons een veilige plek waar ons kind gezien wordt zoals het is en mag zijn wie hij is. Een goede kwaliteit van onderwijs, waarbij professionele aandacht is voor ieder kind. Met een zeer positieve sfeer die je gelijk ervaart als je binnen de school komt. Dat is de kracht van dit sterke team van leerkrachten. En dat maakt dat wij iedere dag met plezier op de fiets stappen, vanuit Mijdrecht naar Wilnis, op weg naar onze school!”

Nicole Verburg

moeder van Rosanne en Nadine

"Veiligheid, respect en liefdevolle aandacht zijn de eerste drie woorden die me te binnen schieten over de Julianaschool. Het is een fijne school en een top team!"